Opel Verkopen

Je rijdt al Opel sinds de introductie van de Opel Kadett, dus je kunt wel zeggen dat je erg gehecht bent aan je huidige auto. De beslissing om je Opel te verkopen valt dan ook niet licht. Je wilt daarom dan ook een goede deal maken bij het verkopen van je oude auto, om vervolgens een goede nieuwe(re) te kunnen kopen. Behalve dat je een goede prijs wilt hebben voor je kostbare bezit, wil je daarnaast vast ook de verkoop op snelle manier beslecht hebben. Wat moet je dan doen om zo’n geslaagde transactie in praktijk te brengen?

Je kan op bezoek gaan bij autodealers in de regio, maar dat kost je veel tijd en zo ook veel geld aan benzine. De meeste zitten helemaal niet wachten op een inruil auto, en je zit bij de dealer vast aan de verplichting om je volgende auto daar te kopen. Dus vanwege het feit dat je inruil auto minder oplevert en je volgende auto meer kost kun je maar beter ergens anders op zoek gaan. Tenzij je een bepaalde (nieuwe) auto per se wilt hebben, kun je beter op zoek naar andere mogelijkheden voor verkoop.

Wat te denken aan (algemene- of specifieke auto) advertentiesites waar je je automobiel te koop zet? Dat kan natuurlijk ook, je hebt dan zeker een heel groot afzetgebied tot je beschikking. Je kan hier een betere prijs vragen voor je auto, alleen houd er dan rekening mee dat de verkoop lang kan duren, omdat je auto in de massa van aanbieders met elkaar concurreren. Houd ook rekening met de autopapieren.

Je wilt je Opel snel en goed verkopen, kijk dan ook eens op de website van auto inkopers, deze bieden goede prijzen, vaak met een afgeronde deal op de dag van aanmelding.